ParlamentniListy.cz 27.07.2024 08:10 TÝDEN V MÉDIÍCH Vlastnost, co Čechům opravdu ke cti moc neslouží, připomněl rozhovor s hercem, který zavzpomínal, že pracoval pro Andreje Babiše, ale tvrdil, že to není slušný člověk. V pravidelném přehledu mediálních zajímavostí jmenuje Petr Žantovský celou plejádu těch, kteří se dovedou přilepit na ty, kdo jsou u moci. Když jejich sláva pohasne, vydají se o dům dál. „Tohle trapné skotačení mezi jednotlivými mocnými snad bylo typické pro augusty všeho druhu po celé dějiny, ale neměli bychom tyto příběhy zapomínat a neměli bychom si následkem toho heroizovat určité typy lidí,“ doporučuje mediální analytik.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.