ParlamentniListy.cz 27.07.2024 13:20 Zmapovat a lépe chránit, to je hlavním cílem dobrovolné dohody o spolupráci, kterou podepsala Skupina ČEZ s Českým svazem ochránců přírody . Ta se kromě ochrany biodiverzity zaměřuje také na záchranu ohrožených divokých zvířat v nouzi a vzdělávání a osvětu v této oblasti. Skupina ČEZ v rámci spolupráce zpřístupní vybrané lokality pro detailní zhodnocení druhové rozmanitosti a následně v programu péče o tato území zohlední doporučení, jak biodiverzitu vhodně podpořit. Nejnovější poznatky v oblasti biodiverzity energetici zahrnou také do svých dalších programů, jako je například výsadba zeleně v obcích v rámci grantu Stromy Nadace ČEZ.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.