Denik.cz 27.07.2024 20:40 V nejfrekventovanějších ulicích a u slavných památek v Praze vídají místní i turisté pravidelně žebráky a pouliční umělce. Někdy ale nejsou sami a doprovod jim dělá čtyřnohý přítel. V horku, v mrazu, dlouhé hodiny. Řadě lidí, včetně politiků, se to nelíbí a bojují za to, aby žebrání se zvířaty i umělecká vystoupení s nimi Praha zakázala. Představitelé radnice proto v září projednají změnu městských vyhlášek. Desítky tisíc lidí už podepsaly i petici, aby se zákaz rozšířil na celé Česko. Zástupci ministerstva vnitra ale upozorňují, že v některých místech mohou být návrhy v rozporu se zákonem.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.