E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 28.07.2024 14:00  Bankovní rada České národní banky zřejmě ve čtvrtek zpomalí uvolňování měnové politiky a sníží základní úrokovou sazbu o čtvrt procentního bodu na 4,5 procenta. Shoduje se na tom většina analytiků oslovených ČTK. Nejnovější údaje o inflaci, která v červnu klesla na dvě procenta, ale podle části odborníků otevírá dveře i k tomu, aby ČNB zopakovala snížení sazeb o půl procentního bodu, které letos provedla zatím čtyřikrát. Možnost takového kroku nevyloučil ve svém mediálním vyjádření viceguvernér ČNB Jan Frait, další členové bankovní rady ale byli ve svých výrocích ohledně dalšího uvolňování měnové politiky opatrnější.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.