E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 29.07.2024 09:10  Před více než dvaceti lety začal v Ostravě jako dodavatel střešních a fasádních plášťů na průmyslových budovách. Dnes vede Jan Hasík stavební a developerský holding s 34 firmami a ročními tržbami kolem tří miliard korun. Skupina rozvíjí průmyslové a komerční nemovitosti a také rezidenční projekty. Projekt dokáže zařídit takzvaně na klíč: od koupě pozemku, vyřízení územního rozhodnutí a stavebního povolení, výstavbu až po následnou správu budovy. Navíc má teď nově díky velkému vlastnímu kapitálu apetit na nákupy v zahraničí. „Při akvizicích preferujeme firmy střední velikosti, které mají potenciál růstu a rozvoje. Nejsme primárně zaměření na získávání lídrů na trhu, spíš chceme společně se získanými firmami rozvíjet jejich know-how a posilovat jejich pozici na trhu,“ říká zakladatel rostoucího stavebního dravce.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.