Týden.cz - Auta 29.07.2024 17:20 Pět českých medailistů z Tokia zasáhne do dnešního programu olympijských her v Paříži. Navázat na tři roky staré úspěchy budou chtít zlatý střelec Jiří Lipták v kvalifikaci trapu, bronzový fleretista Alexander Choupenitch a stříbrný vodní slalomář Lukáš Rohan. Hrát budou i zlaté tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková, i když zatím ne spolu ve čtyřhře. Barbora Seemanová může vylepšit dosud nejlepší umístění českých plavců v historii her, mezi osmičkou finalistek je mistryně Evropy na své oblíbené kraulařské dvoustovce. Celkem dnes bude ve hře 19 medailových sad.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.