SKOLENI-KURZY.EU - nové kurzy [CZ] 01.08.2024 23:11  Doprava v mezinárodní ale i vnitrostátní směně zboží je složitý komplex nejrůznějších technologií, smluvních partnerů a vztahů, které jsou řízeny jak mezinárodními úmluvami, tak také stále zčásti zvyklostmi, a proto není jednoduché chápat jednotlivé výstupy, jejich interakce a vývoj. Doprava zboží je navíc silně propojena s mezinárodním obchodem a proto na ní lze vysledovat trend vývoje světové ekonomiky vůbec. Doprava zboží však také představuje nezanedbatelnou položku v cenové konstrukci nabízené zásilky, a není-li takový výpočet proveden s potřebnou znalostí a zkušeností, může firmě při realizaci obchodu způsobit značné škody. * • úvod do problematiky, obecné dělení dopravy dle módů, • základní zbožové toky ve světě a jejich dopravně-logistická řešení, • dopravní geografie, • mezinárodní úmluvy řídící jednotlivé dopravní módy, odpovědnost za škodu, • zvláštní postavení kombinované dopravy v systému řešení škod, • vývoj dopravních služeb v době pandemie, po jejím odeznění, aktuální stav a predikce do konce roku. Odpovědi na dotazy. ...1. VOX a.s.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.