Týden.cz - Auta 02.08.2024 14:40 Tržby americké technologické společnosti Apple se vrátily k růstu. Ve firemním třetím finančním čtvrtletí, které se uzavřelo na konci června, se zvýšily o 4,9 procenta na 85,78 miliardy dolarů . Tržby tak překonaly odhad analytiků, stejně jako prodej chytrých telefonů, kterými je firma především proslulá. Podniku se nedaří na důležitém čínském trhu, ale pomohla mu nová řada tabletů iPad. Společnost to uvedla ve svém dnešním sdělení. Akcie podniku po skončení obchodování ve Spojených státech přidávají dvě procenta.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.