E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 02.08.2024 16:10  Odbory zadluženého hutního podniku Liberty Ostrava už mají k dispozici seznam 2300 zaměstnanců, kteří mají být na podzim propuštěni. O detailech hromadného propouštění budou všichni předsedové odborových organizací s českým vedením firmy jednat v úterý. Odbory zároveň požadují garance, že zaměstnanci dostanou srpnové mzdy v řádném termínu. Jinak jsou připraveny zaměstnance vyzvat k ukončení prací a zastavení výroby. Dnes to řekl předseda základní organizace OS KOVO Liberty ČR Petr Slanina. Náhradu mzdy nyní zaměstnancům huti vyplácí stát, který jim ale garantuje platbu pouze za tři měsíce, tedy včetně červencové výplaty.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.