EuroZprávy.cz 04.08.2024 02:21 Radost z prvního zlata pro českou olympijskou výpravu v Paříži byla samozřejmě na pozápasové tiskové konferenci znatelná. Po takovém úspěchu s úsměvem přejdete jindy možná nevhodné dotazy. Třeba na životní partnerství mezi Kateřinou Siniakovou a Tomášem Macháčem. Ti se, jak známo, po třech letech vztahu rozešli těsně před olympiádou, kterou nakonec spolu bok po boku vyhráli. "My jsme až takoví profíci, že jsme se rozhodli rozejít, abychom se soustředili na medaili. A uvidíme, co bude potom," nechal se slyšet v odpovědi jednomu ze zahraničních novinářů Macháč. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.