EuroZprávy.cz 05.08.2024 16:50 Jen málokdo ze semifinalistů v boulderingu dokázal během pondělního dopoledne dojít až k topu. Proto tato skutečnost, že českému reprezentantovi Adamu Ondrovi se to podařilo na čtvrté z celkem čtyř boulderingových stěn, je nesmírně cenná. Díky tomu se rázem vyšvihl na čtvrtou příčku, nakonec po polovině semifinále figuruje na páté pozici, přičemž na kontě má prozatím 48,7 bodu. Před lezci je teď lezení na obtížnost, které je na programu během středečního dopoledne a které rozhodne definitivně o osmičce postupujících do finále.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.