ParlamentniListy.cz 06.08.2024 12:00 Devatenáctý ročník putovního hudebně-kulturního festivalu Hrady CZ dobývá Moravu. Po Točníku, Kunětické hoře, Švihově a Rožmberku nad Vltavou rozezní v pátek a sobotu 9. a 10. srpna hrad Veveří u Brna, následně se představí v Hradci nad Moravicí, pak na Bouzově a své letošní turné zakončí 30. a 31. srpna opět v Čechách na Bezdězu. V pátek na Veveří vystoupí exkluzivně a zcela poprvé zpěvák Daniel Landa. V sobotu se mohou návštěvníci těšit na jeden z posledních koncertů kapely Lucie v původní sestavě s Davidem Kollerem, po letní šňůře na festivalu Hrady CZ zpěvák skupinu opouští. Pouze na Hradech mohou fanoušci toto léto v sobotu také vidět skupinu Chinaski a jako na jediném hradu z letošní šňůry zde zahraje kapela Čechomor. V ceně sobotního lístku na festival je vstup na hrad Veveří zdarma.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.