ParlamentniListy.cz 06.08.2024 16:30 Američané ven a Turci dovnitř. Niger zcela mění své geopolitické směrování. Na jaře Niger vyzval vlády Spojených států i Francie, aby stáhly svá vojska z jejich území. V té době tam Spojené státy a evropské země měly na základnách 2500 vojáků. Nyní jich v Nigeru zbývá 20, převážně z administrativy, kteří z americké ambasády řídí stažení. A až na americkou ambasádu jsou jistě slyšet kroky ruských vojenských expertů, které si Niger pozval, nebo turecké delegace, která právě v Nigeru uzavírá klíčové smlouvy o spolupráci.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.