ParlamentniListy.cz 06.08.2024 21:30 Nynější propad akcií na burzách je mimo jiné důsledek toho, že se rok nebo dva budovalo očekávání, že vzniká úžasný byznys díky rozmachu umělé inteligence. „Představa byla taková, že umělá inteligence z velké části nahradí lidi, a to by ušetřilo na planetě mnoho pracovních míst. Výnos by to byl brutální, na všech kontinentech, takže by to opravdu dělalo ohromné peníze,“ říká pro ParlamentníListy.cz Vladimír Pikora, hlavní ekonom skupiny Comfort Finance Group. Investice se sice nejspíš vyplatí, ale lidé budou čekat déle, než si mysleli. A tak chtějí peníze ze sázky na umělou inteligenci stáhnout a najít si jinou, lepší.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.