Týden.cz - Auta 07.08.2024 01:50 Průmysl a stavebnictví v Česku prodělaly v červnu čtvrtý měsíc za sebou meziroční pokles. V obou sektorech se meziroční tempo poklesu rovněž zrychlilo, v případě průmyslu na 3,4 procenta z květnových 3,2 procenta, ve stavebnictví na 10,2 procenta ze 6,8 procenta. Naopak bilance zahraničního obchodu skončila desátý měsíc za sebou přebytkem, který se také meziročně zvýšil o 11,2 miliardy korun na 29,3 miliardy korun. O výsledcích průmyslu, stavebnictví i zahraničního obchodu dnes informoval Český statistický úřad .

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.