Denik.cz 07.08.2024 21:00 Ukrajinským jednotkám, které v úterý pronikly do ruské Kurské oblasti, se podařilo uchytit se v příhraničí a obsadit tři vesnice, uvedl podle serveru Meduza telegramový kanál Rybar, jenž je blízký ruské armádě. Výpadu do Kurské oblasti se zúčastnila tisícovka ukrajinských vojáků, prohlásil náčelník ruského generálního štábu Valerij Gerasimov, podle něhož boje pokračují. Ukrajina nařídila evakuaci přibližně 6000 lidí, včetně 425 dětí, z 23 pohraničních obcí sousedících s Kurskou oblastí, ohlásil podle agentury AFP v televizi šéf vojenské správy Sumské oblasti Volodymyr Arťuch. Podle ruských blogerů, na které se odvolávají servery BBC News či Meduza, ukrajinští vojáci ovládli i měřící stanici, přes kterou proudí do Evropy ruský zemní plyn.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.