E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 08.08.2024 20:22  Brašnářství Tlustý rozpoutalo ve středu ráno vlnu solidarity poté, co oznámilo, že je na hranici krachu. „Tohle se nepíše lehce. Visí nad námi krach. Reálný, opravdový krach. Po jedenácti letech dřiny,“ uvedl prosbu směrem k zákazníkům spoluzakladatel a majitel firmy Ivan Petrův v příspěvku na facebookovém profilu firmy. Ve stejném textu firma mluví o obstavení účtů nebo insolvenci. Prakticky celý den výrobci kožených tašek a peněženek padal web kvůli zvýšenému zájmu zákazníků, později se ale ukázalo, že může jít jen o marketingový tah. A lidé začali firmě vyhrožovat odstoupením od smlouvy, nebo rovnou trestním oznámením. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.