EuroZprávy.cz 08.08.2024 22:00 Medaile v ženském skoku o tyči sice visely pro českou závodnici Amálii Švábíkovou vysoko, i tak ale na svou první účast pod pěti olympijskými kruhy bude jistě vzpomínat jen v tom nejlepším. Aby také ne, když nejenže při své olympijské premiéře postoupila do finále, které bylo v mnoha ohledech historické, především proto, že se ho zúčastnilo hned devatenáct tyčkařek, ale hlavně v něm skončila na senzačním pátém místě poté, co dokázala přeskočit 480 cm, čímž tak zaznamenala nový český rekord. Ve večerním středečním atletickém programu se ještě představila čtvrtkařka Lurdes Gloria Manuel, jejíž olympijská pouť nakonec skončila v semifinále. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.