ParlamentniListy.cz 09.08.2024 10:11 Senátorka a advokátka Jana Zwyrtek Hamplová se rozhodla zakročit proti vládnímu koordinátorovi strategické komunikace Otakaru Foltýnovi, který na festivalu ve Slavonicích na adresu českých občanů obdivujících Putinův režim pronesl, že jsou „svině“. Vyzvala premiéra osobním dopisem k okamžitému personálnímu řešení pozice koordinátora strategické komunikace. Náčelník Vojenské kanceláře prezidenta republiky Radek Hasala komentoval Foltýnův výstup s tím, že se jedná o jeho soukromou komunikaci. Vyjádřil se i sám Foltýn, za svými slovy si pevně stojí a své kritiky označil za „pištící proruské tro llíky“.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.