ParlamentniListy.cz 09.08.2024 15:00 VIDLÁKŮV TÝDEN „Vyhlásil válku vlastnímu národu.“ Bloger Daniel Sterzik alias Vidlák nebere slova, která od strategického komunikátora Otakara Foltýna zazněla, na lehkou váhu. A ač se Foltýn může zdát být jen komickou postavičkou, jeho prohlášení jsou slova vládního činitele. Takže když de facto říká, že určité procento občanů už vlastně občany není, tak je to na pováženou. „Takové Foltýny je zapotřebí dostat z jejich funkcí co nejdříve. Pokud dovolíme, aby se jeho přístup stal normálním, tak se nesmíme divit, až to špatně dopadne,“ míní Vidlák, se vzpomínkou na třicátá léta minulého století.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.