EuroZprávy.cz 10.08.2024 01:40 Zatímco předešlé Hry v Tokiu byly kvůli koronavirové pandemii omezeny na maximum a nebyla nouze o vyprázdněné tribuny, přičemž sportovci se museli denně testovat a mít na sobě neustále roušky při přepravě z olympijské vesnice na sportoviště, nyní vypadá následující výjev jako z jiného světa. Řeč je o nejrychlejším sprinterovi z Paříže, vítězi stovky Noahu Lylesovi z USA, který se sice podle očekávání zúčastnil i finále dvoustovky, ale nečekaně skončil až třetí. Po doběhnutí do cíle se už na nic nezmohl, sednul si a nahrnuli se k němu zdravotníci, kteří ho následně ze scény odvezli na vozíku. Krátce na to americký tým prozradil, že ho do závodu pustil i přes pozitivní test na covid.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.