ParlamentniListy.cz 10.08.2024 11:40 V České televizi podle etika médií z Masarykovy univerzity Jana Motala postupem času vznikl jakýsi „klub privilegovaných“, který je nutné k nezávislosti veřejnoprávního kanálu „rozpustit“. Nový ředitel ČT Jan Souček dle něj „zdědil stát ve státě“ a přestože zatím „dělá spíše kosmetické změny“, už jen ty naráží na silný odpor. Vidět to dle komentáře Motala pro Deník Alarm bylo u rozhodnutí ukončit vysílání pořadu 168 hodin Nory Fridrichové. Čas je prý ovšem na „ráznější kroky“. Zaznívá i jméno dlouholetého moderátora Václava Moravce.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.