ParlamentniListy.cz 11.08.2024 17:03 INVENTURA MARKÉTY ŠICHTAŘOVÉ Fialova vláda hodlá při sestavování rozpočtu zopakovat trik z loňského roku v podobě odklizení části deficitu do mimorozpočtové kapitoly dopravního fondu. „Chce hodit rozpočtový schodek na někoho jiného, konkrétně na příští vládu. Je to stejně zbabělé jako vyprávět veřejnosti, že chce ‚zmírnit‘ český Green Deal, ačkoliv moc dobře ví, že už jej zmírnit nelze,“ říká pro ParlamentníListy.cz Markéta Šichtařová. Před zářijovými volbami si myslí, že stále víc lidí se začíná probouzet a začíná vnímat, že něco se zvrtlo a něco je ukrutně špatně.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.