ParlamentniListy.cz 12.08.2024 12:43 Výroky o spoluobčanech jako „sviních“, které přednesl vládní komunikátor Otakar Foltýn? „Nejsem si jistý, zda by demonstrace této neomalenosti neměly být zakázány kvůli školákům a studentům. Mohli by být, kromě běžně svých dostupných drog, infikováni žargonem, kterým se kdysi mluvilo mezi dlaždiči. Tak jako společnost rezignovala na dutá, prázdná slova a nahradila je staccatem své řeči ‚pracující‘ s omezeným počtem slov nebo pokusy upozorňovat na svou domnělou verbální způsobilost opakováním několika vět. Nebo také nahrazujících tuto prázdnotu expresemi a staccatem, které patří na jeviště pokleslé divadelní scény na bývalé pražské periférii,“ soudí politolog Zdeněk Zbořil.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.