ParlamentniListy.cz 12.08.2024 17:34 Policie ve Velké Británii zadržela při protestech proti nelegální migraci 779 osob a zaměřila se na boj proti nenávisti on-line. Premiér Keir Starmer se kvůli demonstracím vzdal letní dovolené. Někteří protestující varovali, že pokud vláda nebude efektivně kontrolovat migraci, může dojít k občanské válce. V reakci na protesty proti nelegální migraci se konaly rozsáhlé protirasistické demonstrace organizované skupinou Stand Up to Racism v několika městech po celé Británii, přičemž organizace plánuje další akce na podporu boje proti krajní pravici.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.