ParlamentniListy.cz 12.08.2024 23:10 Bývalý hokejový brankář a nyní kandidát do Senátu za TOP 09 Dominik Hašek míní, že je možné zachránit „spoustu životů“ zákazem startu Rusům, kteří „neodsoudili russkou imperiální válku“ v „jakékoli soutěži či závodu“. Zatímco předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová letošní olympiádu chválí coby „opravdový svátek sportu“, on ji považuje za „událost, kvůli níž umírali a budou umírat lidé“. A dodává, že vše mohlo být ještě horší, pokud by Rusů do Paříže přijelo ještě víc. „Ani nechci domyslet, jak hrozný by to mělo vliv na russkou válku,“ prohlásil Hašek.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.