ParlamentniListy.cz 13.08.2024 19:01 Ministr Jozef Síkela udělal dobře, že prosadil, aby se Net4Gas jako zbytek původního Tranzitního plynovodu vrátil do rukou státu. „Problém je ovšem v ceně, ta by měla být mínus 20 miliard korun. Jinými slovy, český stát by měl k Net4Gas dostat od původních vlastníků Allianz a Borealis k zadlužené společnosti navíc 20 miliard, protože dalších 10 miliard bude muset český stát, tzn. daňoví poplatníci, vyplatit věřitelům,“ říká pro ParlamentníListy.cz Ivan Noveský, bývalý první místopředseda Energetického regulačního úřadu.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.