EuroZprávy.cz 14.08.2024 01:40 V neděli večer zhasl nad Paříží olympijský oheň, čímž skončily hry 33. olympiády. Slavnostní zakončení oproti zahajovacímu ceremoniálu, který se netradičně konal na Seině, konalo na Stade de France. Než došlo k uhašení ohně, bylo k vidění defilé sportovců, umělecká část programu připomínající olympijskou myšlenku a začátky moderního olympismu a představení příštího pořadatelského města Los Angeles. Stejně jako byly k vidění tradiční protokolární povinnosti včetně svěšení olympijské vlajky. Tu českou na stadion přinesli medailisté: kanoista Martin Fuksa a oštěpařka Nikola Ogrodníková.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.