Lascivní.cz - lascivně o sexuálních hrátkách, erotických pomůckách a vztazích 14.08.2024 12:00 Stimulátor je určený především pro ženy a jejich intimní chvíle. Svými mnohými funkcemi, vás milé dámy, jistě velice potěší. Tuto recenzi si dovoluji napsat jen sama za sebe, protože ,,lízátko“ si užívám ráda při svých soukromých chvilkách. Rozbalovací okénko Malá bílá krabička s vyobrazenou hračkou a stručným popisem uvnitř skrývá stimulátor, USB kabel na nabíjení Článek Stimulátor Engily Ross Lizer – ,,lízátko“ které nelze nemilovat v RECENZI je celý k přečtení na Lascivní.cz. Přečtěte si také: Jazýček, co bude neúnavně kmitat „pod tlakem“ – RECENZE vakuové pumpy a vibrátoru 3v1 Basic X 1 tělo = 4 cíle! Vibrační pumpa Doc Johnson Multiple Euphoria v párové RECENZI Třímotorový vibrátor Romant Triple trochu zklamal má očekávání… RECENZE

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.