ParlamentniListy.cz 14.08.2024 20:10 VIDLÁKŮV TÝDEN Může v ČR nastat to, co se teď děje na Slovensku? Podle blogera Vidláka ano. „Vyhození slovenští umělci teď možná budou mít otevřené dveře v Praze, ale za rok budou volby i u nás a je dost pravděpodobné, že se u nás stane něco podobného jako na Slovensku,“ říká. A měla by podobná „čistka“ proběhnout i u nás? Podle Vidláka ano, ale podle jiného klíče. „Ne pro jejich názory, ale pro jejich profesní neschopnost,“ řekl pro ParlamentníListy.cz, proč by měli být někteří lidé odstřiženi od státního. Například ti, kteří věštili a stále věští prohru Ruska.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.