ParlamentniListy.cz 16.08.2024 07:40 Na vícero aspektů výzvy „Nekrm hydru“, což je apel na neplacení koncesionářských poplatků, upozorňují právníci v reakci pro ParlamentníListy.cz. „Jedná se o iniciativu, která vybízí k porušování právního předpisu,“ upozorňuje advokát a expert na mediální právo Aleš Rozehnal. „Úspěšnost všech výzev občanské neposlušnosti je závislá na tom, kolik lidí se do nich zapojí. Stát se může represívně chovat vůči nějaké menší skupině obyvatel, ale když povstane lid, tak to ta vláda neustojí,“ poukazuje Zdeněk Koudelka. „Řešení vidím v nátlaku na diskusi s politiky a ve zveřejňování toho, jak ČT skutečně funguje,“ říká Tomáš Nielsen.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.