ParlamentniListy.cz 16.08.2024 18:10 PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA Kdo vydělal? V čí prospěch to bylo? Tak je podle komentátora Tomáše Vyorala nutno pohlížet na vývoj v kauze sabotáže plynovodu Nordstream, kde německá prokuratura obvinila ukrajinského občana Volodymyra Z. „Tak co nám z toho logicky plyne?“ ptá se Vyoral. Ale věnoval se i předpodzimnímu nákupu vakcín. „Válek by měl být – stejně jako všichni ministři beze zbytku – osobně odpovědný vlastním majetkem za kroky, které ve své funkci činí,“ míní a soudí, že podstatná část vakcín opět skončí v kanálu a bude se platit za jejich likvidaci.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.