ParlamentniListy.cz 18.08.2024 04:10 PŮLNOČNÍ ROZHOVOR Evropa je kvůli migraci před explozí. „A trochu se obávám, že ‚usměrněná nenávist‘ se může někde obrátit i proti lidem zcela asimilovaným, třeba jen proto, že budou mít muslimsky znějící jméno nebo budou mít exotický vzhled,“ říká pro ParlamentníListy.cz orientalista Petr Pelikán. Podle něj si většina dlouhodobě působících politiků už uvědomila nebezpečnost situace a obává se, že by mohli ve volbách podlehnout programově protiimigračním stranám. Jenže kdyby přiznali, jak obrovskou chybu páchali během své dosavadní kariéry, padli by tak jako tak. Musejí proto udržovat kontinuitu své dosavadní linie.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.