E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 18.08.2024 10:10  Energetický trh se promění. Odchod od uhlí sice znamená velkou příležitost pro solární elektrárny, ale jejich intenzivní výroba snižuje jejich výnosnost. Další na řadě jsou baterie a agregátoři flexibility, tvrdí Georg Hotar, spoluzakladatel a šéf společnosti Photon Energy, která patří k největším solárním firmám s českými kořeny a zároveň je zalistovaná na pražské burze. Firma za celý letošní rok počítá se ziskem mezi 395 až 444 miliony korun, což je sice zhruba trojnásobek oproti roku 2023, ale zároveň až o třetinu méně než v rekordním roce 2022.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.