ParlamentniListy.cz 20.08.2024 00:20 Pikantní závěr měla tři a půl hodiny trvající mimořádná schůze Rady ČT, která byla svolána s jediným bodem nazvaným „Zrušení pořadu 168 hodin generálním ředitelem ČT“. Velcí obhájci moderátorky tohoto pořadu z řad radních nakonec dokormidlovali program k tomu, že se v jeho samém závěru dostalo výsady posledního slova, respektive posledních sedmi minut, Noře Fridrichové. Ta tedy mohla říci šéfu veřejnoprávní televize Janu Součkovi, který se jednání zúčastnil online, pěkně od plic, jak ošklivě si počínal, zatímco ona se snaží bránit princip pravdy a novinářskou čest.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.