ParlamentniListy.cz 20.08.2024 09:42 I když do konce letních prázdnin bude v aktuálním čase zbývat ještě šest dní, rozloučení s nimi proběhne v Informačním centru Skupiny ČEZ v Elektrárně Ledvice již v neděli 25. srpna. Na své si pochopitelně přijdou hlavně děti. Už nyní se mohou těšit na pestrý program plný zábavy i vzdělávacích aktivit. Chybět nebudou ani profesionální hasiči Severočeských dolů, kteří u infocentra přistaví svou zásahovou techniku a záchranný vůz první zdravotní pomoci. Od 9 do 15 hodin budou ovšem i připraveny tvůrčí dílničky, hrátky s elektřinou a mnoho dalšího. Vstup je tradičně pro všechny zdarma, pouze v případě zájmu o výstup na nejvyšší rozhlednu v České republice je nutné objednat se předem telefonicky na 411 102 313 nebo prostřednictvím e-mailu infocentrum.ele@cez.cz.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.