Denik.cz 20.08.2024 11:40 Letošní léto přineslo kromě tropických dní také mimořádnou aktivitu hmyzu, který většina lidí řadí do škatulky „obtížný“. A zatímco na zahrádkách restaurací právě vrcholí boj s vosami, lidé si pomalu mohou chystat repelenty a plácačky na komáry. Podle předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu se dá očekávat vysoká aktivita komárů na téměř celém území Česka. Především na Moravě pak má být dokonce na nejvyšším, mimořádném stupni. Zajímavostí je, že na 20. srpna navíc připadá Světový den komárů, který připomíná objevy a boj proti nemocem, které komáři přenášejí na člověka.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.