ParlamentniListy.cz 20.08.2024 20:03 Politolog a bývalý velvyslanec ve Francii Petr Drulák tvrdí, že v západních zemích jako Spojené státy, Francie, Německo a také v České republice, existuje složitý systém manipulace a propagandy, který používá současná tzv. liberálně demokratická společnost. Ta ovládla západní země v posledních desítkách let zejména díky ovládnutí mediálního světa včetně velkých internetových platforem. „Liberálně demokratický systém se snaží nepřetržitě vyrábět nějaký konsenzus… Oni v sobě mají tu ideologii tak zakořeněnou, že žádný jiný názor neakceptují, oni mají jen svá fakta, kterým důvěřují,“ uvedl na letní škole Spolku Svatopluk Drulák, že s lidmi s jiným názorem nejsou ochotni mluvit a místo toho je označí například za dezoláty.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.