ZO ČSS 6-01 Býčí Skála 21.08.2024 01:20 Dne 14. září 2024 proběhne celodenní program před Býčí skálou a v Předsíni této jeskyně. Program se zaměřuje na ukázky ze života lidí starší doby železné - halštatské. Tato epocha je spojena s Býčí skálou od roku 1872, kdy zde bylo prozkoumáno J. Wanklem bohaté pohřebiště vládnoucí moravské rodiny. Hlavním organizátorem je Muzeum Blanenska, dále Univerzity v Olomouci a Praze. Akce se úřastní desítky kostýmovaných lidí. Ukázky řemesel jsou působivé. V Předsíni Býčí skály bude doprovodný program. Pro návštěvníky bude výjimečně povoleno ohniště pro opečení buřtů. Pivní speciály, krasová kavárnička s do otami na místě. Speciální host F. Šrámek odlévá onzové předměty mezi 10. a 15. hodinou. Partnery jsou další krasové instituce a spolky. Tento den sjou aktivity Technického muzea na Staré huti u Adamova . Vstup volný, bohatá tombola!!!

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.