E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 21.08.2024 06:01  Skrývá obrovský potenciál, který se musí co nevidět naplnit. Tak hovoří o indickém trhu s osobními automobily manažeři automobilek už dekády. Ekonomika nejlidnatější země světa jde nahoru, masy obyvatel si nově budou moci dovolit nákup prvního vozu do rodiny. Nejen evropské automobilky by si zde rády „zobly“ a zopakovaly úspěšnou expanzi po vzoru Číny, kde však aktuálně přebírají otěže domácí výrobci. A indický trh je skutečně na vzestupu. Letošní výkon Škody v Indii je však na opačné trajektorii.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.