ParlamentniListy.cz 22.08.2024 05:50 Před měsícem odložila vláda projednávání tří strategických dokumentů, pro něž se vžilo označení „český Green Deal“. Premiér Fiala to zdůvodnil tím, že je třeba se ještě jednou na ony tři materiály podívat, jestli ministrům něco neuteklo. Nyní ho ale přitlačil ke zdi byznys, který dopisem vyzval vládu k rychlému přijetí všech tří dokumentů. Zdůvodňuje to obavou z odlivu kapitálu do zemí, které vytvoří vhodnější podmínky. „To je přesně naopak. Zbrklou likvidací našeho tradičního průmyslu zaviní vláda, že tento průmysl odejde jinam,“ říká pro ParlamentníListy.cz Vladimír Budinský s tím, že příkladů deindustrializace je od nás i z Německa mnoho.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.