E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 22.08.2024 11:10  Společnost H2 Global Group, která se specializuje na vývoj a prodej produktů s molekulárním vodíkem, se prezentuje jako ambiciózní hráč s vizí stát se miliardovou společností. Nedávno si centrální bankou nechala schválit dluhopisový prospekt, který jí umožní vydat dluhopisy v objemu až půl miliardy korun. Kolem firmy nicméně svítí několik varovných ukazatelů. Které to jsou a na co si dát pozor při nákupu podobných dluhopisů probírá v novém díle podcastu Business Club redaktor e15 Ondřej Souček a Martin Dočekal ze serveru Dluhopisář.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.