E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 23.08.2024 11:50  Byznysem charterových firem nabízejících soukromé tryskáče otřásají silné turbulence. Pocovidový boom dal vzniknout početné letce nových společností, většina z nich ale zase rychle skončila. Česká firma Aeropartner, která své služby nabízí klientele z celé Evropy už od roku 2001, hodlá z rozkvětu létání v tryskáčích těžit. Jakkoli její majitel Richard Santus upozorňuje, že se za nablýskanými Cessnami skrývá jen nízkomaržový byznys. „Poptávka roste, přibrzdí ji ale boom dopravních letadel. Ve frontách na vzlet klienti čekají dlouhé hodiny,“ přiznává Santus. V rozhovoru popisuje, kolik vydělávají majitelé tryskáčů pronájmem, proč podle něj trpí bezpečnost nově vyráběných dopravních letadel a jak si vede podle něj poloprázdné Letiště Václava Havla ve srovnání s velkými letišti třeba v Polsku.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.