Denik.cz 24.08.2024 09:40 Letní sezona na Jadranu se v posledních letech víc prodlužuje i na konec září a dál. Počasí je stále teplé, ale už není tolik turistů jako v hlavní sezoně. Podle meteorologů ještě v polovině září bývají průměrné denní teploty kolem 25 stupňů Celsia. Vždyť města Split, Trogir, Zadar, Šibenik se pyšní 2400 hodinami slunečného počasí ročně. Pravděpodobnost srážek se ale i na Jadranu s přibývajícími dny v kalendáři zvyšuje. Což nutně nemusí až tak vadit dovolenkářům toužícím objevovat Chorvatsko a okolí bez toho, aby se každý den povalovali na plážích. Deník přináší tipy na zářijovou dovolenou na Jadranu a nejpopulárnější aktivity v tomto období. Nádavkem pak tipy na stále oblíbenější výlety do sousední Bosny a Hercegoviny, za přírodou nebo historickými stopami Orientu.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.