ParlamentniListy.cz 24.08.2024 22:30 „Rusové denně postupují a dobývají ukrajinské obranné pozice.“ Analytik Scott na sociální síti X varuje před úplným kolapsem ukrajinské fronty u klíčového města Pokrovsk, které je hlavním logistickým uzlem pro ukrajinskou armádu na Donbase. Ukrajina má prý „nulovou schopnost stabilizovat situaci“ a nedostatek lidské síly ji dokonce nutí posílat operátory dronů na frontu jako běžné pěšáky. Novinář Julian Röpcke dodává, že Rusko už ani nemusí srovnávat ukrajinská města se zemí předtím, než do nich vnikne. Ukrajinská obrana je prý totiž příliš slabá a Rusové navíc postupují s takovou rychlostí, že na dlouhé ostřelování ani nezbývá čas. Podle analytika Tylera Weavera hrozí zhroucení celého ukrajinského postavení východně od Dněpru.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.