Týden.cz - Auta 25.08.2024 17:30 Čeští rodiče se podle průzkumu snaží vést děti k finanční gramotnosti a využívají k tomu různé nástroje. Průzkum ukázal, že nejpopulárnějším stylem výuky jsou diskuze o samotné hodnotě peněz, následované využíváním kapesného jako prostředku k učení. To svým dětem dává 8 z 10 dotazovaných rodičů. V průměru dostávají čeští nezletilí přes 700 Kč měsíčně, dospělí, kteří pokračují ve studiích, od rodičů pak průměrně dostávají bezmála 2 800 Kč. Třetina rodičů kapesné dětem podmiňuje, například prospěchem nebo domácími pracemi.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.