ParlamentniListy.cz 25.08.2024 18:10 INVENTURA MARKÉTY ŠICHTAŘOVÉ Energie budou zdražovat, to je samotný princip Green Dealu. Evropská komise naprosto otevřeně mluví o energetické chudobě, ve které má být zhruba 25 % obyvatel do roku 2030. „A aby tito lidé mohli nějak fungovat, vláda je bude dotovat sociálními dávkami. Takže ti, kdo ještě jakž takž budou mít na jídlo, budou platit vyšší daně, aby přežili ti, kdo jsou na tom nejhůř,“ říká pro ParlamentníListy.cz Markéta Šichtařová. A to vše kvůli představě, že se údajně můžeme dostat do stavu bezemisní ekonomiky – což nemůžeme.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.