iDnes - Zpravodajství 26.08.2024 03:00 Marian Jurečka se podle výsledků voleb do krajů a Senátu rozhodne, zda bude krátce poté na stranickém sjezdu obhajovat post předsedy KDU-ČSL. Uvedl to ve velkém předvolebním rozhovoru pro MF DNES a iDNES.cz. Celostátní průzkumy, podle kterých mají lidovci okolo tří procent, ho prý nezajímají. Navíc nechápe, proč se neměří jako celek koalice SPOLU, před jejímž rozbitím varuje. Zároveň však Jurečkovi nevadí, pokud se regionální představitelé jeho strany dohodnou po volbách v krajích na koalicích s hnutím ANO.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.