ParlamentniListy.cz 26.08.2024 09:10 Bezohlednost aktivistické chátry. Tak popisuje slovenský publicista Milan Žitný tlak, který slovenská opozice vyvíjí na premiéra Roberta Fica. „Když premiér Matovič dal po volbách roku 2020 vyměnit prakticky všechny vysoké státní úředníky, v mnoha případech odborníky, jež nelze jen tak postrádat, a nahradil je nezkušenými amatéry, nikdo nevyrazil do ulic,“ odmítá v rozhovoru s ParlamentnímiListy.cz, že by personální změny v resortu kultury měly být „normalizací“. Objasňuje bílá místa kolem atentátu na Fica a věnuje se i dění v České republice.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.