E15.cz - zprávy z ekonomiky, byznysu a financí 26.08.2024 09:51  Římskokatolický farář Tomáš Holcner z Myslibořic na Třebíčsku, ve volném čase motorkář a strojník u dobrovolných hasičů, si nedávno udělal technický průkaz na bagr. Aby mohl zbourat místní faru. „Demolovat faru je zvláštní pocit,“ přiznává kněz. „Ale zase je to s tou vizí, že něco starého škaredého musí ustoupit něčemu novému a pěknému. To tak v životě chodí,“ zamýšlí se. Po zchátralé faře totiž postaví církev nový dům se šesti sociálními byty. Demolici zvládnou farníci částečně svépomocí a i s výstavbou vyjde projekt na 24 milionů korun. Většinu nákladů pokryje dotace. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.